Istaknuti katalozi

Iskoristite najnoviji trend među potrošačima – elektronske kataloge

Elektronska verzija kataloga izazvala je veliko interesovanje banjalučkih potrošača

Online katalog ima istu namjenu kao i štampani, samo ga njegova elektronska forma čini dostupnim većem broju kupaca. U posljednjih nekoliko godina, ovaj vid promocije postaje sve popularniji zbog svoje praktičnosti. Smanjeni troškovi štampanja i distribucije, kao i lakše mijenjanje sadržaja samo su neke od njihovih prednosti.  Pored toga, online katalozi pospješuju i društveno odgovorno poslovanje, budući da se procjenjuje da se godišnje potroši 3.6 miliona tona papira na štampanje papirnih kataloga.

Prateći pomenuti trend, portal Banjaluka.com omogućava da katalog bude stalno dostupan kupcima, kako putem računara, tako i preko besplatne aplikacije za mobilne telefone ,,Katalozi Banjaluka”.

Dosadašnji rezultati

U prethodnih sedam mjeseci, ovu aplikaciju je preuzelo preko 800 korisnika. Njima svakodnevno stižu obavještenja o vašim novim ponudama, akcijama i rasprodajama.

Samo u novembru, ukupan broj pregleda je iznosio 31 573, od čega je 83% posjeta bilo preko mobilnih uređaja. Posebno je zanimljivo prosječno zadržavanje na sajtu, koje je oko 2 minute, što je izuzetan uspjeh uzimajući u obzir da je prosječno zadržavanje na web sajtovima ispod 1 minute. Jednostavno rečeno, posjetioci se duže zadržavaju na sajtu zato što čitaju kataloge.

Google Analytics – zadržavanje korisnika na katalozima

Statistike pokazuju da je jedna od najzanimljivijih kategorija kupcima prehrana, te 17% od ukupnih pregleda otpada na kataloge posvećene prehrambenim proizvodima.

Mogućnosti kataloga

Jedna od najznačajnijih prednosti je mogućnost neprestane komunikacije sa kupcima. U svakom trenutku možete brzo i lako promijeniti svoj katalog bez troškova štampanja, dostavite nam novu verziju koju ćemo odmah objaviti. Vaši korisnici će o tome biti obaviješteni putem aplikacije.
Ovakav vid promocije je najkorisniji i kada je potrebno u kratkom vremenskom periodu obavijestiti što veći broj kupaca o novim akcijama, kao što su vikend akcije.
Sve ovo će vas poštediti brojnih troškova. Takođe, povećava se i lojalnost kupaca, jer su stalno u koraku sa najnovijim informacijama koje šalje njihov omiljeni brend.

Iskoristite priliku koja vam se nudi i korištenjem moderne tehnologije povećajte lojalnost kako postojećih, te steknite i nove kupce.Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.